Djelatnosti

Prijevoz
Selidbe
Skladištenje 0-24

Tvrtka Prijevoz Anušić bavi se kompletnom logistikom i organizacijom transporta, uvoza i izvoza roba. Svojim klijentima osiguravamo pouzdanu i kvalitetnu uslugu prijevoza robe u skladu s najvišim europskim standardima i normama. Naša vozila se svakodnevno nalaze u svim zemljama diljem Europe.
Prijevoz za naše klijente vršimo kamionskim i kombi prijevozom različitog volumena i teretnog prostora. Naša vozila su novijeg godišta, redovito održavana i pouzdana te opremljena svim potrebnim sredstvima za zaštitu i pomagalima koja su potrebna za prijenos raznih vrsta tereta. Sva vozila su satelitski pračena te u svakom trenutko možete dobiti informaciju u svakom trenutku gdje se vaš teret nalazi.

Selidbe stana, kuće, poslovnog prostora i ureda su poprilično stresni. Počevši od same organizacije selidbe, uzimanja slobodnih dana za selidbu, pakiranja te na kraju izbora tvtke za preseljenje što zna zadati najviše muka.
Ali ne nužno, ako izaberete profesionalnu tvrtku koja odgovorno radi svoj posao i garantira za svoju uslugu.

Skladištenje i distribucija na jednom mjestu. Brinemo o svemu, od savjetovanja i planiranja do konačne realizacije prijevoza.
Distribuciju obavljamo vlastitim voznim parkom poštivajući ugovorene rokove isporuke.
Kako bi upotpunili uslugu i zadovoljili potrebe naših klijenata, naša tvrtka može Vam ponuditi uslugu – skladištenje stvari, bilo da se radi o selidbenim stvarima ili ostalom inventaru s kojim nemate kamo i potrebno ga je adekvatno zbrinuti.
Stavke koje možemo uskladištiti kratkoročno ili na duži period:
– stvari za osobnu upotrebu,
– elektroničku opremu,
– sportsku opremu,
– vrtni namještaj i alat,
– opremu za sajmove i izložbe,
– većina uredskog materijala i pribora,
– kazališne rekvizite, razglas, itd.

Zašto odabrati Prijevozi Anušić?

24/7

Stojimo Vam na usluzi 7 dana u tjednu!

Besplatno savjetovanje

Besplatno savjetovanje i konzultacije o prijevozu bez obaveze.

Fleksibilnost

Maksimalno smo fleksibilni na sve Vaše zahtjeve

Lokalna, nacionalna i međunardna razina

Naša usluga selidba dostupna je na lokalnoj, nacionalnoj ili međunarodnoj razini.

Upravljanje

Ako se radi o većem prijevozu, naš djelatnik dolazi u Vaš prostor tj. polazište i zajedno sa Vama prolazi sve stavke utovara i prijevoza. Procjenjuje potreban broj radnika, adekvatno vozilo za prijevoz i okvirno trajanje procesa. Te u konačnosti određuje troškove za uslugu prijevoza.

Bez rizika

Naša vozila su uvijek čista, opremljena svom potrebnom opremom za prijevoze, a Vaše stvari adekvatno zaštićene. Vaš teret je osiguran u svim segmentima prijevoza (naše prisutnosti i CMR konvenciji) ! Sva vozila su GPS pračena.

Međunarodni prijevozi iz Hrvatske u zemlje članice Europske Unije specifična je skupina prijevoza te je za takvu vrstu međunarodnog prijevoza potrebna posebna procedura te pomno planiranje i priprema dokumentacije s obzirom da se radi o prijevozu tj. izvozu i uvozu nekomercijalne robe. Procedura kod međunarodnih prijevoza razlikuje se od klasične carinske procedure pri uvozu i izvozu komercijalne robe.


Vrlo je bitno kod međunarodnih prijevoza u treće zemlje/iz trećih zemalja, uzeti renomiranu firmu sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnom prijevozu. U suprotnom može biti neželjenih situacija i posljedica za Vas kao klijenta.